top
Sydhalland.se - Vallberga, Ränneslöv, Mellbystrand, Skummeslövstrand, Skottorp, Hasslöv, Våxtorp
START    |    VALLBERGA    |    RÄNNESLÖV    |    MELLBYSTRAND    |   SKUMMESLÖVSSTRAND    |   SKOTTORP    |     HASSLÖV    |    VÅXTORP
adtop-200x99
>>> Annonser <<<
Hemsidor j*vligt billigt - Klicka här! (Öppnas i nytt fönster)
.
MENY
Café & restaurang
Café & restaurang
Fritid & nöje
Aktiviteter
Bad
Friluftsliv
Sport
Skidåkning - Vallåsen
Boende
Bed & Breakfast
Camping
Hotell
Stugor
Utflyktsmål
Skottorps Slott
Sveriges Längsta Sandstrand
Hallandsåsen
Lugnarohögen
Skottorps Stengods
Vardagsmuseet i Ålstorp
Orter
Vallberga
Ränneslöv
Mellbystrand
Skummeslövsstrand
Skottorp
Hasslöv
Våxtorp
Gårdsbutiker
Gårdsbutiker
Bildgalleri
Bildgalleri
Väder
Lokalt väder med regnradar
Information
Om Sydhalland.se
Kontakta oss

menyunder
Tåg: Ankomst/avgång just nu Laholms station
Mera Halland
Halland.se
Destination Hallandsåsen
Knäred - Omfamnad av naturen!
Laholms Kommun - Turism
Hallandia.se - Diverse information om Halland
Hotell
Det är få saker som slår att bo på ett riktigt hotell. Inom Sydhalland.se's region kan du bo bra nära havet, eller nära skogen - det är bara att välja!
 
.

Hallandsåsen


Öppet året runtHotellFrukostserveringHallandsåsens Bella NotteLänken öppnas i nytt fönster!
Hallandsåsen, Tjuvhult, 0430-261 44
En lantlig idyll på Hallandsås, 195 m över havet. I närheten har finns bokskogen med strövområde. Till Bella Notte kommer du för att finna lugn och ro i en vacker miljö. Det familjeägda hotellet har 7 rum, varav en är en svit. Alla rum är personligt inredda med stora härliga rum. I det stora växthuset finns den uppvärmda poolen. Där kan du ta ett skönt varmt bad där ljuset strömmar in genom taket. Önskar ni äta middag på kvällen måste detta bokas i förväg. Hotellet har fullständiga rättigheter. Året om kan man hyra hela hotellet för fest, bröllop eller kurs.

Mellbystrand


HotellSjälvhushållFrukostserveringHallandsgårdenLänken öppnas i nytt fönster!
Birger Pers väg 10, Mellbystrand
0430-250 51
Rumshotell som ligger 150 m från en av Sveriges längsta strand 12 km lång. Hallandsgården har bevarat den trevliga miljön från 20-talet i kombination med fräscha renoverade rum. Ett välutrustat kök finns till gästernas förfogande, likaså grillplats. Rum finns både med och utan toalett. Ett fräscht duschrum finns också.

Öppet året runtHotellFrukostserveringHotell Mellbystrand - Tre LaxarLänken öppnas i nytt fönster!
Mellbystrand
0430-279 00
Hotell Mellbystrand är ett trivsamt hotell som ligger utmed E6. Hotellet har 26 fräscha och rymliga rum. Alla rum med dusch, kabel-TV och radio. Rökfria rum. Fri parkering i anslutning till hotellet. I huset finns restaurang, pub och uteservering. Hotellet ligger i närheten till en av Sveriges längsta sandstrand 12 km lång. Tillgång till 3 luftkonditionerade och välutrustade konferensrum, som kan ta upp till 70 personer.
 

Ränneslöv/Edenberga


Öppet året runtHotellFrukostserveringEdenberga-Motet MotellLänken öppnas i nytt fönster!
Edenberga
0430-223 20
Motellanläggning med 9 st rum med dusch, WC och TV i varje rum. Frukost ingår. Handikappanpassad restaurang med fullständiga rättigheter. Konferensersrum för 16 personer (med stol och bord) eller 35 sittande personer. Vinterträdgård. Uteservering på sommaren. Kiosk, minilivs och bensinstation.

 

Skottorp


Öppet året runtHotellLanthotell Lögnäs GårdLänken öppnas i nytt fönster!
Skottorp, Lögnäs, 0430-230 76
Här bor Ni på landet i den nyrenoverade gamla 3-längade gården, nära havet, i ett lanthotell med djur & natur inpå knuten, ett stenkast från havet, 7 golfbanor, shopping och aktiviteter inom räckhåll. Med fräscha, lantligt inredda rum med wc/dusch, tv och internet. Frukostbuffén serveras i matsalen på gamla logen med utsikt över böljande landskap och med den vidsträckta Hallandsåsen i fonden. Här finns även gårdens egna spa-anläggning. Konferens. Bröllop och fest. Restaurang.

Öppet året runtHotellFrukostserveringPensionat BonSaiLänken öppnas i nytt fönster!
Skottorp
072-22 33 111
Asien-inspirerat pensionat mitt i Skottorp. Fräscha rum med asiatisk atmosfär. Mysig rogivande trädgård. Nära till fiske, hav och skidbackar. Egen thai-kina restaurang med lunch och a la carte.

Trulstorp (Laholm)


Öppet året runtHotellTrulsgårdenLänken öppnas i nytt fönster!
Trulstorp 103, Laholm, 0430-100 99
Trulsgården är ett familjärt och ombonat ekologiskt hotell i utkanten av Laholm, nära Mellbystrand och Lagan. Här bjuds närproducerad frukostbuffé med nygräddade våfflor, sköna promenader längs Lagan eller hyr en cykel och trampa dig ner till havet för att njuta av Sveriges längsta sandstrand, Mellbystrand. Alla rum är nyrenoverade och har dusch och toalett. TV och trådlöst internet ingår. Trulsgården fungerade som kommunens fattiggård mellan åren 1894 och 1964. Känslan och själen från denna tid har man försökt bevara genom att varsamt renovera gården till ett modernt ekologiskt hotell.

Våxtorp


Öppet året runtHotellFrukostserveringVallåsens VärdshusLänken öppnas i nytt fönster!
Rössjöholmsvägen, Våxtorp
0430-300 87
Ett unikt hotell med konferensanläggning mitt i naturen vid Hallandsåsens fot. I den forna jaktvillan från 1918 serveras säsongens och traktens bästa så som vilt, svamp och bär. Hotellet har 44 bäddar med dusch och WC, samt 3 välutrustade konferenslokaler (10-60 personer) och tillgång till bastu, bordtennis, biljard och stort sällskapsrum med öppen spis.
 
 
 
 
Vi vill uppmärksamma dig på:
Saknas någon uppgift, eller är någon uppgift felaktig? Vår målsättning är givetvis att erbjuda aktuell och korrekt information, men vi lever i en föränderlig värld - och vi behöver din hjälp för att kunna erbjuda aktuella uppgifter.

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR ATT KORRIGERA/KOMPLETTERA ELLER LÄGGA TILL NYA UPPGIFTER!
 

Vallåsens Värdshus
 .
Hotell Tre Laxar
 .
Hotellrum på Tre Laxar
.
Hallandsgården
 .
Hotellrum Skummeslövsgården
 
.


bottom
|   OM SYDHALLAND.SE    |    KONTAKT    |    COOKIES    |    KARTA    | 
© Copyright & Produktion
Brantbergs Webpublicering
.